Analytics

jueves, 22 de octubre de 2009

PROTAGONISTES DEL CARTELL I L'HIMNE DE FESTES 2010

El Mig Any fester serveix com és habitual per desvetllar els secrets de la pròxima edició de la Festa i així ha sigut quan este dimecres s'han donat a conèixer l'autor del Cartell de 2010, Ignacio Trelis, i el director per al Dia dels Músics, Jordi Bernácer.
Els dos alcoians s'han mostrat molt contents per la tasca que els han encomanat i el mateix pintor, Ignacio Trelis, ha reconegut que veurà complit un dels seus somnis de menut. A més a més, l'artista ha avançat que la seua obra serà figurativa, clàssica i sense massa sorpreses.
No ho estava menys de content el jove director d'orquestra i flautista, Jordi Bernácer, que actualment és assistent de Lorin Maazel al mateix Palau de les Arts de València. Per a ell serà un honor dirigir tots els músics en la seua ciutat natal.
També oferim un esquema sobre la organització que requereix preparar un boato de capitania o alferecia en les Festes d'Alcoi. És un treball dur de anys d'esforç que tenen la seua recompensa en uns resultats suprems al carrer. Els planificadors i dissenyadors de boatos festers mereixen un gran reconeixement perquè sense ells i les filaes de càrrec les Festes de Moros i Cristians no serien tan espectaculars i úniques com les de Alcoi. I en les pròximes setmanes, quan les filaes Andaluces, Asturianos, Marrakesch i Realistes presenten en privat els trages dels boatos hi haja molta sort i una gran rebuda per part dels alcoyans i alcoyanes. La crisi econòmica no podrà amb les Entrades 2010!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites