Analytics

lunes, 25 de mayo de 2015

PASDOBLES DIANERS: MUSICAL APOLO

 
Altres pasdoble sentat de molta qualitat és "Musical Apolo" del mestre Amando Blanquer, el millor compositor nascut a Alcoi. "Musical Apolo" és un pasdoble molt interpretat a la Diana per la seua majestuositat, la que caracteritza les peçes musicals de Amando Blanquer. És un pasdoble que emociona i està dedicat a la societat instructiva musical d'Alcoi, coneguda per Apolo i de la qual han eixit tots els músics de la Banda Primitiva d'Alcoi, fins ara relacionada amb la filà Abencerrajes. Amb aquest pasdoble tan ritual d'Amando Blanquer també oferim els resultats de les Eleccions del 24 de Maig.
A les votacions municipals ha guanyat el PSOE. Toni Francés tornarà a ser alcalde d'Alcoi 4 anys més i com ha pujat el número de regidors, no haurà de pactar amb altres partits, encara que EU ha aconseguit 5 regidors, els mateixos que tenia Compromís fins ahir. Destacable és la baixada de vots del PP que afronta el pitjor resultat de la seua història, molts vots furtats per Jorge Sedano que després de ser alcalde amb el PP es va passar a Ciutadans per disputes internes. Els altres dos partits que es presentaven no han aconseguit representació al consistori. El cens electoral d'Alcoi era de 47123 persones amb un 31% d'abstenció. Els vots han anat així:
-PSOE: 9830 vots i 9 regidors (abans tenien 7).
-Guanyem Entesa: 6070 vots i 5 regidors (abans tenien 2).
-Compromís: 3958 vots i 3 regidors (abans tenien 5).
-PP: 4883 vots i 4 regidors (abans tenien 11).
-Ciutadans: 4926 vots i 4 regidors.
En canvi a València Compromís si que ha sigut el gran triomfador gràcies a Joan Ribó, ja que Rita Barberà perd l'alcaldia de la capital després del seu discurs faller sobre el caloret i després d'haver-se burlat de les víctimes de l'accident de metro de 2006.
Mónica Oltra i Ximo Puig podran pactar per a que el PP deixe el govern de la Generalitat Valenciana després de 20 anys de corrupció a les Corts. Alberto Fabra, anomenat pel poble com a moniato, està sofrint les conseqüències d'haver tancat RTVV en 2013. També ha sigut la seua tomba política per als alcoyans que es van veure privats de les retransmissions que feia Canal 9 de les Entrades de Moros i Cristians. A la resta d'Espanya el PP perd les majories absolutes i destaca el caràcter progressista de les alcaldesses de Madrid i Barcelona.
Per a Alcoi la gran cita del dissabte 23 de maig no va ser veure a Edurne en Eurovisión, sinó la Processó de Maria Auxiliadora que va recórrer els carrers del centre i estava organitzada pels Salesians. La imatge santa de Maria Auxiliadora va estar acompanyada pels xiquets i xiquetes que feien la Primera Comunió i són el més cridaner d'una Processó on les andes no són massa espectaculars. La Processó no té un públic multitudinari però en l'escola dels Salesians tots coneixen la festivitat de Maria Auxiliadora.

Títol: Musical Apolo.

Compositor: Amando Blanquer Ponsoda.

Any: 1956.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites