Analytics

jueves, 9 de abril de 2009

LA GLÒRIA

El dia de Pasqua de Resurrecció s'inicia el pregó de la Festa, viu i alegre. Comença l'acte de La Glòria, ple de sentiments lúdics. Com a mostrari colorista, precedit pels heraldos de la ciutat i trompeters, desfila un fester de cada filà als sons dels pasdobles característics. Els formadors son els Sargentos que van amb un trage especial i els festers de l'esquadra porten el trage oficial de les 28 filaes: 14 cristianes i 14 mores.















-Horari= Comença a les 10 hores i acaba cap a les 14 hores. En acabar, mascletà a la Plaça d'Espanya.
-Formació: Clarins i timbals, heraldos a cavall, Banda Unió Musical.
Bàndol Moro: Abencerrajes (Filà Capità), Llana, Judíos, Miqueros, Xanos, Verds, Magenta, Marrakesch (Filà Alférez), Cordoneros, Ligeros, Mudéjares, Realistes, Berberiscos, Benimerines, Corporació Música Nova.
Bàndol Cristià: Aragonesos (Filà Capità), Asturianos, Cides, Maseros, Gusmans, Vascos, Mozàrabes, Andaluces (Filà Alférez), Almogàvars, Navarros, Tomasines, Muntanyesos, Cruzados, Alcodianos, Corporació Musical Primitiva.
-Itinerari= Comença a la Plaça d'Espanya, i continua pels carrers Santo Tomás, Pintor Casanova, Sant Miquel fins el Casal de Sant Jordi, seguint per Verge Maria, del Carme, Sant Blai, Santo Tomás, església de Sant Jordi, Sant Jaume, plaça d'Emili Sala (Terrer), Sant Jordi i Santa Llúcia. A les 11:15 ix de l'Avinguda País Valencià, i continua per Sant Llorenç, Sant Francesc i Sant Mateu. A les 12:15 arranca de Sant Nicolau i finalitza a la Plaça d'Espanya cap a les 14 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites