Analytics

jueves, 25 de febrero de 2016

CONCERTS D'EXALTACIÓ DE MÚSICA FESTERA ALCOI 2016

Abans de l'arribada de l'abril fester Alcoi prepara els motors per a les seues Festes de Moros i Cristians. I una part fonamental d'aquesta celebració és la música concebuda per a les majestuoses desfilades. Pasdobles i marxes cristianes i mores sonen pels carrers però durant el mes de març la música festera queda reservada per als espais tancats: És a dir en forma de concerts. Alcoi té quatre bandes de música i per tant hi han quatre Concerts d'Exaltació de Música Festera. El primer concert marcarà l'inici el pròxim diumenge.

-AGRUPACIÓ MUSICAL SERPIS D'ALCOI: Dia 28 de febrer de 2016 a les 11:30 al Teatre Salesians. El director de la banda serà Andrés Guerrero Mañas.

·Primera part:
Brisas de Mariola. Pasdoble.
Xabat. Marxa mora.
Chano. Pasdoble.
Roncesvalles. Marxa cristiana.
Santiago capitán abencerraje. Marxa mora
·Segona part:
Benicadell. Pasdoble.
Santos, poetas y guerreros. Marxa cristiana.
Jamalajam. Marxa mora.
Krouger. Pasdoble.
Yagüino. Marxa cristiana.
Penya Cadell. Marxa mora.


-UNIÓ MUSICAL D'ALCOI: Dia 6 de març de 2016 a les 11:45 al Teatre Calderón. El director de la banda serà Gaspar Nadal Maronda. 

·Hi hauran obres de Julio Laporta Hellín, Vicente Egea Insa, Francisco Esteve Pastor, Amando Blanquer Ponsoda, Rafael Mullor Grau, Ramón García Soler, José Rafael Pascual Vilaplana, José Maria Ferrero Pastor. Per tant la Unió Musical d'Alcoi ha preparat un concert molt variat i de gran qualitat musical.

-SOCIETAT MUSICAL NOVA D'ALCOI: Dia 13 de març de 2016 a les 11:45 al Teatre Calderón. El director de la banda serà Joan Doménech Calaforra.

·Primera part:
Ecos de Levante. Pasdoble.
Als cristians. Marxa cristiana.
Marrakesch: Marxa mora.
Antonio Linares Linares. Pasdoble.
Penya Sargantana. Marxa mora.
·Segona part:
Remigiet. Pasdoble.
El diví. Marxa cristiana.
Moros i Cristians. Marxa mora.
El desitjat. Pasdoble.
El Barranc del Sinc. Marxa cristiana.
El president. Marxa mora.


-CORPORACIÓ MUSICAL PRIMITIVA D'ALCOI: Dia 20 de març de 2016 a les 11:45 al Teatre Calderón. El director de la banda serà Àngel Lluís Ferrando.

·El tradicional concert del Diumenge de Rams de la Banda Primitiva tancarà el cicle de Concert d'Exaltació de Música Festera i per supost sonarà l'Himne de Festes de Gonzalo Barrachina. Les quatre bandes locals tocaran l'estrena de la marxa de processó "El camí de Sant Jordi" pel seu recent premi de composició. Els músics han preparat amb molt d'esforç un recull de grans peçes de música festera i per això el preu dels concerts és de set euros. Esperem que disfruteu de tots ells i sobretot de l'ambient festiu que aporten les marxes cristianes i mores i els pasdobles dianers.

La cita festera de l'esport alcoyà es desenvoluparà al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta els dies 24 i 25 de març. Com tots els anys el Trofeu Filaes té moltes categories d'esport per a practicar en plena Setmana Santa però tan sols unes poques filaes seran les guanyadores. Ho descobrirem l'últim cap de setmana de març a mesura que avancen les eliminatòries de filaes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites