Analytics

viernes, 29 de octubre de 2010

MIG ANY 2010

Acabat el Mig Any fester 2010, queda fer la valoració dels actes.
El dia 22 d'octubre es va celebrar la presentació de càrrecs 2011 en el Teatre Calderón.
Capità cristià filà Asturianos: Rafael Pastor
Capità moro filà Realistes: Antonio Aracil
Alférez cristià filà Cides: Vicente Jorge Serrà
Alférez moro filà Berberiscos: Ernesto Doménech
Sant Jordiet 2011: Jorge Pérez que va ser presentat unes hores antes en el col·legi Tomás Llàcer.
Pel matí s'havia donat a conèixer els autors del cartell de festes i el director de l'himne que seran el conegut pintor, locutor de radio i actor Paco Aznar i Joan Ponsoda respectivament.
EL sainet fester alcoyà que es representarà en les festes 2011 es diu "Fester, baló i separat" de Carlos Richart que s'estrena en el mon de la comèdia alcoyana, mentre que el representat en el Mig Any ha sigut "Un geni amb molt mal geni" de Emilio Carbonell.
Els guanyadors del concurs de cotos van ser els Andaluces i la filà guanyadora de el concurs d'olleta van ser els Cides que compartien la triple emoció del premi a la millor olleta, el càrrec d'alférez cristià i que el autor del cartell 2011 pertany a la filà. Els Marrakesch segons en els cotos i els Tomasines guanyen la medalla de plata en el Concurs d'Olleta que es va celebrar el dia 23 a la Glorieta i per la nit... Festa i sobretot Entraetes!!!
Tant sols queda per celebrar la visita a Fontilles que es celebrarà aquest diumenge 31 d'octubre mentre a Cocentaina fan la Fira de Tots Sants.

Els vídeos que apareixen a continuació són de Pàgina 66.




















No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites