Analytics

jueves, 14 de junio de 2012

DAVID GINER SANT JORDIET 2013, RAFAEL TORTOSA NOU PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ

Al llarg de l'Assemblea General Ordinària de l'Associació Sant Jordi celebrada el 7 de juny al Casal Sant Jordi, no sols es va fet un repàs general a les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi de l'any 2012, també s'han pres decisions que marcaran el futur més immediat no sols d'aquesta associació, sinó també de la Festa en general. Ja coneixem el nom del Sant Jordiet 2013, i els dels capitans i alferes que els propers 22, 23 i 24 d'abril ompliran amb el seu protagonisme la festa alcoyana.
A més també s'ha fet públic, després d'unes votacions plenes de incertesa, el nom del nou president de l'Associació Sant Jordi per als quatre propers anys. Al mateix temps també s'ha donat a conèixer els noms dels nous vicepresident, vicesecretari, tresorer, i de quatre vocals.



La nit es va iniciar amb les paraules del fins ara president Javier Morales, qui, com correspon en aquestes ocasions, va estar l'encarregat del compliment de l'ordre del dia de l'assemblea. A continuació es va llegir la Crònica de Festes 2012.
Ignacio García Arnauda amb sobrietat i detall va anar desgranant un a un tots els actes que han format la Festa 2012 durant quasi hora i mitja. La crònica va estar acompanyada per una mostra fotogràfica exposada en un reproductor visual. En los referent als càrrec 2013, el capità moro per la filà Benimerines serà Jordi Pascual, mentrestant, el capità cristià per la filà Maseros serà Fernando Muñoz. En quant als alferes, per la filà Llana serà Carlos Aracil el moro i Federico Jornet pels Gusmans. Dins d'aquesta última filà cal destacar que Juan José Mas serà el Mossèn Torregrosa.
A continuació va tindre lloc l'elecció del Sant Jordiet 2013, un dels moments que més expectació va crear. Finalment, Jorge Balmaseda, el Sant Jordiet 2012, va traure la bola número 6: El Sant Jordiet 2013 serà David Giner de la filà Muntanyesos. El recompte de vots va donar la presidència de l'Associació ha Rafael Tortosa que desde fa una setmana és el president de tots els festers i no sols dels Cordoneros.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites