jueves, 9 de abril de 2015

VÍDEOS DELS SAINETS TEATRALS ALCOI 2012-2014-A continuació presentem els vídeos dels últims sainets festers que s'han interpretat a Alcoi, tant durant el mes d'abril com al Mig Any. En especial els que ha pujat Pàgina 66 en els últims anys però donant-li un lloc preferent al sainet alcoyà "Ja tenim balcó" de fa uns anys, ja que és dels més graciosos de Ana Maria García.


-En 2012 es van representar els Sainets "Un americà molt alcoyà" en Festes de Sant Jordi i "Nou cadires i una androna, reposició de Armando Santacreu" en el Mig Any:Com no hi ha vídeo del Sainet de octubre 2012, mostrem el vídeo de Pàgina 66 del Sainet Especial "L'aparició de Sant Jordi". Aquest sainet va còrrer a càrrec de "Bolos teatre" però de normal és el "Quadre Artístic de l'Associació de Sant Jordi" els que fan els teatres relacionats amb les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi.


-En 2013 es van representar "Un quadre per a Festes" al mes d'abril i "El primer tro" durant les celebracions del Mig Any. La defensa a la llengua valenciana i el parlar típic d'Alcoi mesclat amb un toc líric va destacar molt en les representacions.

-Finalment en 2014 es van representar "L'invent de Casimiro" a les Festes de Sant Jordi i "L'herència del judio" al mes d'octubre. Va destacar l'homenatge popular a Armando Santacreu, un autor que fins la seua mort va seguir la tradició festera dels sainets alcoyans.


-Per a aquest 2015 està programada la representació teatral del sainet fester "Te n'has passat deu pobles" de Margarita Company al Teatre Calderón. L'obra s'estrenarà el pròxim 17 d'abril i també es podrà veure el dissabte 18 d'abril a les 20:30. Tot Alcoi està convidat a passar un dia fester i amb bon humor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites