Analytics

martes, 20 de octubre de 2009

FESTERS ALCOYANS EN FONTILLES 2009

Un any més els Moros i Cristians d'Alcoi van tornar a mostrar la seua solidaritat amb els malalts de lepra del Sanatori de Sant Francesc de Borja de Fontilles. Enguany, en la seua visita durant la festa del Mig Any Fester, la Penya Fontilles ha arreplegat 14.000 euros per a la causa, a banda de la donació d'una furgoneta per al trasllat dels malalts.
La pluja ha deslluït enguany els actes previstos per a la jornada de diumenge. Si bé l'acte de la Diana es va portar a terme amb normalitat, es van haver de suspendre els actes previstos per a la vesprada.
Prop de mil festers, entre representants de les filaes i els càrrecs de 2009 es van traslladar fins a la Vall de Laguar en una diada tan especial com és aquesta. Després de la multitudinària Diana es va celebrar la tradicional processó de Sant Jordiet, amb el protagonista Sergi Sempere de la filà Cordoneros, fins a l'església on es va celebrar la missa. Després, els càrrecs festers de Aragonesos, Andaluces, Abencerrajes i Marrakesch amb els músics, van visitar els diferents pavellons del sanatori.
Però fins así la festa. Per la vesprada es va haver de suspendre la tradicional Entrada de Moros i Crisitans a causa de la intensa pluja. Per ambientar més el Mig Any posem aquestes fotografies antigues, entre elles una esquadra del capità cristià 1983.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites