Analytics

viernes, 24 de junio de 2016

JUAN JOSÉ OLCINA NOU PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ DE SANT JORDI

Juan José Olcina Navarro, de 57 anys, és desde ahir el president de l'Associació de Sant Jordi. El seu mandat està programat per als pròxims 4 anys i serà continuista amb l'anterior Junta Directiva que va començar en 2014. Juan José Olcina és fester de la filà Mozàrabes i fins hi tot ha sigut Mossèn Torregrosa. També és veterà en l'Associació de Sant Jordi ja que ha ocupat càrrecs d'importància en anteriors juntes directives. Professionalment es dedica a la enginyeria tècnica industrial en una Mutua d'accidents de treball a Alacant.

La votació per a elegir President de l'Associació de Sant Jordi estava preparada per al 23 de juny i era molt senzilla ja que sols hi havia una persona que optara a la presidència. Juan José Olcina, conegut com Miki, va rebre el suport de Majorals i Primers Trons per ampla majoria. Ha tingut 47 vots a favor, 4 en contra i 3 abstencions dels 54 votants. Per via judicial s'està demanant que l'elecció del President de l'Associació de Sant Jordi siga per sufragi universal i que tots els membre de ple dret de les 28 filaes puguen votar. L'estatut fester no compleix la llei d'Associacions i per això hi ha una demanda al Tribunal Suprem. Esperem que dins d'uns anys la realitat siga diferent i tota la comunitat festera puga votar i no sols una representació dels primers trons de les filaes.

Oficialment Juan José Olcina Navarro assumirà el seu càrrec com a president el pròxim diumenge. El dia 26 de juny pel matí prendrà possessió al Temple de Sant Jordi després de la missa. Carlos Aracil, anterior president, ha deixat el càrrec per motius personals i li ha desitjat molta sort a Miki, perquè la necessitarà. Hi han molts temes a tractar, com les dates de les Festes, la Glòria Mixta o les esquadres femenines que s'estan obrint camí. Un camí que va iniciar Rafael Tortosa de la filà Cordoneros quan va ser president del Casal.

Juan José Olcina, està satisfet amb el resultat de les votacions i es mostra disposat a treballar per Nostra Festa . Vol començar a reunir-se ja i parlar en tots els primers trons abans de que acabe l'estiu, al menys eixa és la seua intenció. Les seues primeres declaracions van ser: "És una il·lusió molt gran per a mi. En les votacions he tingut un gran recolzament per part de l'Assemblea, el que hem fa encara sentir mes feliç. Estic emocionat".

El president no va ser l'únic càrrec que es va votar ahir. També es va fer l'elecció de part de la Junta Directiva i en tots hi havia un sol candidat, excepte en el de tresorer. Els resultats són els següents:
-Vicepresident segon: Vicente Jorge Bas Aracil amb 37 vots a favor, 15 negatius i 2 abstencions.
-Vicesecretari: Rafael Torregrosa Ferràndiz amb 44 vots a favor, 8 negatius i 2 abstencions.
-Tresorer: Gonzalo Juan Abad Llopis amb 38 vots de 54.
-Vocals nous: Juan Antonio Domínguez Lillo, Pau Acosta Matarredona, Víctor Hugo Ribes Múñoz i José Antonio Canalejas Valenciano.

Les esquadres de negres i filaes de càrrec de 2017 ja estan publicant les seues heràldiques i a partir d'octubre el cicle fester començarà a cobrar intensitat amb el Mig Any. De moment ens conformem amb el vídeo de les Entrades d'Alcoi 2016 fins que arribe la pròxima Trilogia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites