Analytics

miércoles, 14 de abril de 2010

RETRANSMISSIÓ DE RTVV DE LES ENTRADES D'ALCOI

Les càmeres de Televisió Valenciana es traslladaran aquest dijous 22 d'abril a Alcoi per a donar testimoni del "colorit" i l'espectacularitat" d'una de les grans cites festives de la Comunitat Valenciana, la festa de Moros i Cristians, segons va informar la cadena en un comunicat.

Paco Morrió i Clara Castelló seran els comentaristes encarregats de narrar tant la desfilada que simbolitza la concentració de forces cristianes en defensa de la Vila d'Alcoi, com el moment del setge per les tropes mores les dos íntegrament. La reportera de RTVV Chus Lacort es barrejarà amb el públic del carrer per a transmetre l'ambient festiu.

La retransmissió començarà en Canal 9 i RTVV en directe a les 10.45 hores, amb l'Entrada Cristiana, que eixirà del partidor de Sant Nicolau a la veu de "Per Alcoi i per Sant Jordi, avant l´entrà!". El magazine matinal de Canal 9 "Matí matí" desplaçarà al seu presentador Josep Grau a Alcoi, qui també hi participarà en la retransmissió de l'Entrada Cristiana des d'un dels punts estratègics de la festa, la Plaça d'Espanya. A les 14.00 hores la retransmissió de l'Entrada Cristiana passarà a emetre's per Punt 2 amb la reportera Olga Cano.

De vesprada, a partir de les 16.45 hores, també en directe en Punt 2 i RTVV, l'Entrada Mora traslladarà al moment que les formacions mores del visir Al-Azraq van assetjar la Vila. Aquesta retransmissió es repetirà a la 01.15 hores per Punt 2 i tindrà com a reporter a l'alcoyà Ferran Cano.

També s'ha anunciat que aquest any es recuperarà les webcams per a veure la trilogia després de que el passat any les llevaren per la crisi econòmica. Al 2008 les webcams d'internet van rebre mes de 105.000 visites.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites