Analytics

sábado, 17 de agosto de 2024

RETRANSMISSIÓ ENTRADES 2024

À Punt va complir amb el seu compromís com a mitjà de comunicació públic valencià i el 20 d'abril va retransmetre en directe les Entrades de Moros i Cristians d'Alcoi. Els vídeos no estan pujats a Youtube i per tant posem l'enllaç a la seua web a continuació: 
Per altra part, les televisions de la comarca si van retransmetre per Youtube les Entrades de Moros i Cristians dels pobles del voltant. La gira primaveral arrancava en Alcoi amb les capitanies de les filaes Alcodianos i Mudéjares i les alferecies de les filaes Aragonesos i Abencerrajes. La resta d'actes de la Trilogia Festera Alcoyana dedicada a Sant Jordi també es poden veure al canal i xarxes socials ja que ho van retransmetre en rigorós directe i amb un gran desplegament.

En maig va ser el torn de les Festes de Muro en honor a la Mare de Déu dels Desamparats, ja que comparteixen patrona amb els ibenses. Ajo Valls desde diferents perspectives va anar explicant tot el que passava als boatos de les filaes de càrrec: Marroks, Llana, Pirates i Templaris. A més a més va haver entrevistes al públic que va disfrutar del bon oratge.

Per últim, Intercomarcal va fer una retransmissió molt ben documentada de l'Entrada de Cocentaina. És la més recent, ja que va passar el 10 d'agost de 2024 en honor a Sant Hipòlit Màrtir. El periodista de Petrer David Javaloyes va aportar moltes dades històriques d'uns Moros i Cristians molt antics. Se li va donar un gran protagonisme a les girades d'esquadra al Pla i als càrrecs festers de les filaes Maseros, Cavallers de Llúria, Muladies i Kabilenyos. Les següents Festes de Moros i Cristians seran les d'Ontinyent el 23 d'agost de 2024. Les Entrades es podran seguir de vesprada i nit en directe per À Punt amb comentaris de Ferran Cano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites